Följ sidan "Möte söndag 20 oktober 2019 i Klubbstugan Hamrångefjärdens idrottsplatsTid 13:30"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hur kan vi tillsammans etablera en utomhus ridbana på Hamrångefjärdens idrottsplats?

Vi inbjuder medlemmar i HIK. Intressenter inom ridsport. Intressenter inom hundsport.

Andra föreningar och företag i bygden, personer som vill engagera sig i bygden och personer i alla åldrar.

Kom till mötet och lämna dina synpunkter. Anmäl intresse till att medverka vid utvecklingen av en ridbana.

Välkomna

Inga nyheter är skapade