Nyheter från SF

Svenska Bandyförbundets har en ny hemsida. Vi hoppas att sidan blir din naturliga informationskälla kring det som rör Svenska Bandyförbundets uppdrag och åtaganden.

Svenska Bandyförbundet är ny medlem i UNICEF Sverige. För Svenska Bandyförbundet innebär medlemskapet ytterligare en möjlighet att leva upp till och förankra förbundets värdegrund.

Häromveckan avgjordes P17-VM i Lidköping och med på resan fanns en av de 18 personer som nyligen avslutat Svenska Bandyförbundets högsta ledarutbildning.

Det svenska P17-landslaget lyckades inte besegra ett väldigt imponerande Ryssland i söndagens VM-final i Lidköping.

Det svenska P17-landslaget är klara för VM-final i Lidköping efter att ha besegrat Team Europa med klara 8-0 i semifinalen.

Det svenska landslaget är klara gruppsegrare i P17-VM i Lidköping. Detta efter en behaglig resa mot Team Europa i den sista gruppspelsmatchen.

Det svenska P17-landslaget fick en smakstart på hemma-VM i Lidköping i och med fredagens 7-3-seger mot Finland.

E-post: christer@zolv.se